Groothandel Nirvana

Sinds 1989 voeren wij de decoratievoorwerpen, juwelen, sieraden, spiegels, kandelaars, wierook, en meubelen in uit het verre oosten.

 

Ter plaatse rijden wij van dorp tot dorp om authentieke, originele artikelen te vinden. Ieder dorp heeft zijn eigen specialiteit. In het ene dorp maken verschillende families boeddha’s, in het andere stenen tempelbeelden en vijf dorpen verder specialiseren ze zich in mooie juwelen enz.…

 

In de fotogalerij kunt u sprekende sfeerbeelden vinden van hoe de artikelen worden vervaardigd. Wij hebben constant 12 000 verschillende artikelen in voorraad en werken met een cash & carry systeem. U kunt in ons magazijn terecht en kiest zelf uit de rekken wat u wilt. U plaatst het in een winkelkarretje of mandje en nadien wordt er afgerekend en kunt u de goederen meteen meenemen.
 

Uw grote voordeel is

  • U koopt aan zeer scherpe groothandelsprijzen (GEEN handelsvertegenwoordiger als tussenpersoon, geen commissies)
  • U hoeft geen grote hoeveelheden te kopen per artikel (GEEN kartons van 24- 36 of 96 stuks)
  • De kwaliteit van de artikelen kunt u zelf vaststellen (GEEN vage foto’s op een catalogus)
  • Onmiddellijke beschikbaarheid van de goederen (GEEN wachttijden van 2 tot 5 maanden omdat de importeur pas bestelt in het verre oosten als zijn handelsvertegenwoordiger voldoende bestellingen heeft genoteerd)
  • Zeer grote verscheidenheid van artikelen (GEEN extra verplaatsingen maken om al u goederen samen te krijgen)

 
Regio's: België - Nederland - Luxemburg - Noord-Frankrijk - Nord-Pas-De-Calais
  Deelregio's : West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Limburg - Luik - Vlaams-Brabant - Brussel - Henegouwen - Namen - Waals-Brabant - Luxemburg

 

 

 

Contactgegevens
 

Nirvana (Hooglede)
Hooglede - Over groothandel Nirvana


GROOTHANDEL IN OOSTERSE GESCHENKEN

Ieperstraat, 106
8830 Hooglede

Contacteer ons

051 20 84 45
051 20 84 45